



Year 11 PPE timetable – May 2021

<u>Date</u>	<u>Subjects</u>	Start time 9am	Start time 11.30am
Monday 10 th May	Mathematics	Maths Paper 1 - 9.00-10.30	
		(90 mins)	
Tuesday 11 th May	Triple Biology	Triple Biology – 9.00-10.45 (105 mins)	French Reading 11.30-12.30 (45 mins (F) 60 mins (h))
	Double Biology	Double Biology - 9.00-10.15 (75 mins)	German Reading 11.30 12.30 (45 mins (F) 60 mins (h))
	French and German		
Wednesday 12 th May	English Literature	English Lit Christmas Carol & Inspector Calls – 9.00-10.45	Information Technology 11.30-13.15 (105 mins)
	Information Technology	(105 mins)	
Thursday 13 th May	Physical Education	Physical Education Paper 1 – 9.00-10.45 (105 mins)	History – Medicine paper
	History		11.30-12.30 (60 mins)
Friday 14 th May	Drama	Drama – 9.00-10.15	Triple Chemistry – 11.30-13.15 (105 mins)
	Triple Chemistry	(75 mins)	Double Chemistry – 11.30-12.45 (75 mins)
	Double Chemistry		
Monday 17 th May	Mathematics	Maths Paper 2 – 9.00-10.30	Computer Science 11.30-13.00 (90 mins)
	Computer Science	(90 mins)	
Tuesday 18 th May	Triple Physics	Triple Physics – 9.00-10.45 (105 mins)	French writing – 11.30-12.45 (60 mins (f) 75 mins (h))
	Double Physics	Double Physics – 9.00-10.15 (75 mins)	German Writing 11.30-12.45 (60 mins (f) 75 mins (h))
	French and German		
Wednesday 19 th May	Art	Art – All day (Art & Textiles rooms)	Art – All day (Art & Textiles rooms)
Thursday 20 th May	Media	Media – 9.00-10.30 (90 mins)	Food -11.30-13.15 (105 mins)
, ,	Food		, , ,
Friday 21st May	Textiles	Textiles – All day (Art & Textiles rooms)	Textiles – All day (Art & Textiles rooms)
Monday 24 th May	Mathematics	Mathematics – 9.00-10.30	Music – 11.30-13.00
	Music	(90 mins)	(90 mins)
Tuesday 25 th May	Geography	Geography Paper 1 – 9.00-10.30 (90 mins)	Design & Technology 11.30-13.15 (105 mins)
	Design & Technology		
Wednesday 26 th May	History	History -Conflict in Asia 9.00-10.00	Physical Education Paper 2 – 11.30-13.15 (105 mins)
	Physical Education	(60 mins)	
Thursday 27 th May	English Language	English Language – 9.00-10.45 (105 mins)	
Friday 28 th May	Citizenship	Citizenship Paper 1 – 9.00 -10.45 (105 mins)	

^{*}MFL speaking exams will be during the w/c 3rd May 2021 and students will be given individual times. MFL Listening exam will also take place inside the classroom during w/c 3rd may 2021