Year 10 PPE timetable – June 2021

<u>Date</u>	<u>Subjects</u>	Start time 9am	Start time from 11.30am
Monday 21 st June	Triple Biology Double Biology French and German	Triple Biology – 9.00-10.45 (105 mins) Double Biology - 9.00-10.15 (75 mins)	French Reading 11.30-12.30 (45 mins (F) 60 mins (h) German Reading 11.30 12.30 (45 mins (F) 60 mins (h)
Tuesday 22 nd June	Mathematics Citizenship	Maths Paper 1 – 9.00-10.30 (90 mins)	Citizenship - 11.30-13.15 (105 mins)
Wednesday 23 rd June	Triple Chemistry Double Chemistry Sports Studies	Triple Chemistry – 9.00-10.45 (105 mins) Double Chemistry – 9.00-10.15 (75 mins)	Sports Studies 11.30- 12:30 (60 mins)
Thursday 24th June	English Literature Music Computer Science	English Lit- 9.00-10:00 (60 mins)	Music – 11.25-12:25 (60 mins) Computer Science 12:25 – 13:25 (60mins)
Friday 25 th June	Food Preparation & Nutrition Physical Education Triple Physics Double Physics	Food Preparation & Nutrition - 9:00 – 10:30 (90 mins) Physical Education – 9.00-10.00 (60 mins)	Triple Physics – 11.30-13.15 (105 mins) Double Physics – 11.30-12.45 (75 mins)
Monday 28 th June	Mathematics French and German	Maths Paper 2 – 9.00-10.30 (90 mins)	French writing – 11.30-12.45 (60 mins (f) 75 mins (h) German Writing 11.30-12.45 (60 mins (f) 75 mins (h)
Tuesday 29 th June	English Language Geography	English Language – 9.00-10:00 (60mins)	Geography Paper 11:25-12:45 (75 mins)
Wednesday 30 th June	Mathematics Information Technology	Maths Paper 3 - 9.00-10.30 (90 mins)	Information Technology 11:30 -12: 30 (60 mins)

^{*}MFL Listening exam will also take place during lesson time. History, Media Art, Textiles, Drama exams will take place during lesson time.