## Be Courageous, Be Committed, Be Compassionate.

Date	Subjects	Duration	Start Time	End Time
ernal NEA Exams February 20th/21st/ 22nd/ 23rd	Food Preparation & Nutrition (Practical NEA)	3hr 30min	09:00am	12,20nm
	·			12:30pm
MFL Speaking Exams 2nd & 3rd March	German / French Speaking	Individual Times	30 mins per student	N/A
Thursday 9th March	Music (Performance)	3hr 00min	09:00am	12:00pm
	Design & Technology (Timbers)	1hr 45mins	13:15pm Extra Time Students- 12:45PM	15:00pm 15:00pm
Friday 10th March	German / French / Polish / Spanish Listening & Reading Foundation	1hr 20mins	09:15am	10:35am
	German / French / Polish / Spanish Listening & Reading Higher	1hr 45mins	09:15am	11:00am
Monday 13th March	Biology - Higher & Foundation	1hr 45mins	09:15am	11:00am
	Biology - Combined Science Higher & Foundation	1hr 15mins	09.15am	10:30am
	Media Studies (Component 2) - Computer	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
Tuesday 14th March	English Literature (Paper 2)	2hr 15mins	09:15am	11:30am
	Physical Education (Paper2)	1hr 15mins	13:15pm	14:30pm
	Sports Studies (Computer)	2hr 00mins	13:00pm	15:00pm
Mada and April March	Mathewalls No. Calada (A)	41	Extra Time Students -12:30pm	15:00pm
Wednesday 15th March	Mathematics Non-Calculator (1)	1hr 30mins	09:15am	10:45am
	Computer Science (Paper 1)	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
	Performing Arts (Computer)	2hr 00mins	13:00pm	15:00pm
	Course / Fuench / Delich / Consish Whiting Foundation & Highes	1 h = 1 F == i = e	Extra Time Students -12:30pm	15:00pm
	German / French / Polish / Spanish Writing Foundation & Higher  Clash Students will be informed with their arrangements	1hr 15mins	13:15pm	14:30pm
Thursday 16th March	Chemistry - Higher & Foundation	1hr 45mins	09:15am	11:00am
	Chemistry - Combined Science Higher & Foundation	1hr 15mins	09.15am	10:30am
	Geography (Paper 2)	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
Friday 17th March	Physics - Higher & Foundation	1hr 45mins	09:15am	11:00am
	Physics - Combined Science Higher & Foundation	1hr 15mins	09.15am	10:30am
	History (Crime & Punishment)	1hr 15mins	13:15pm	14:30pm
Monday 20th March	English Language (Paper 2)	1hr 45mins	09:15am	11:00am
	Computer Science (Paper 2)	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
Tuesday 21st March	Mathematics - Calculator (Paper 2)	1hr 30mins	09:15am	10:45am
	Statistics (Paper 1)	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
Wednesday 22nd March	Mathematics Calculator (Paper 3)	1hr 30mins	09:15am	10:45am
Thursday 23rd March	Food Preparation & Nutrition Written Paper	1hr 45mins	09:15am	11:00am
	Statistics (Paper 2)	1hr 30mins	13:15pm	14:45pm
Friday 24th March	Media NEA Coursework	All Day	09:05am	15:05pm